Fira Tàrrega ofereix descomptes de fins al 40% en entrades

Els nascuts l'any 1980 tenen un 35% de descompte en un espectacle ja que enguany es celebra el 35è aniversari del certamen

Un espectacle de l'any passat
Un espectacle de l'any passat | Oriol Bosch
Redacció
25 d'agost del 2015
Actualitzat a les 19:15h

Les entrades per anar a veure els espectacles de Fira Tàrrega, que comença el proper 10 de setembre, es poden comprar rebaixats de preu fins el proper 6 de setembre. Aquesta és la data límit per adquirir els tiquets per internet (www.firatarrega.cat), que ofereix un 20% de descompte per a tots els espectacles de pagament i fins al 40% en funció de les entrades que es comprin. La direcció de la fira manté els preus populars, que enguany tornen a oscil·lar entre els 5 i els 12 euros majoritàriament.

Fira Tàrrega compleix enguany els seus 35 anys d’existència, motiu pel qual ofereix un descompte especial del 35% a persones nascudes el 1980, que podran adquirir una entrada per espectacle si acrediten l’any de naixement. 

Tots els descomptes

Venda anticipada: 20% de descompte en totes les entrades adquirides fins al 6 de setembre

- Descompte especial 35a edició: 35% de descompte per al públic que fa 35 anys el 2015

- Pack Experiència FT: S’ofereix un 30% de descompte a 3 entrades d’espectacles diferents de l’itinerari 100% Tàrrega – Pack Experiència, o bé 40% de descompte en 4 o mes entrades d’espectacles diferents.

- Descompte Heavy User: S’ofereix un 20% de descompte en la compra de 2 entrades per a espectacles diferents, 30% en la compra de 3 entrades per a muntatges diferents; i 40% en la compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.

- Jubilats, aturats i minusvàlids: 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).

- Carnet Jove: 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia). Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).

- Club TR3SC: 20% de descompte en la compra d’entrades.

- Carnet de les Biblioteques Públiques de Catalunya: 10%. Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme, Tàrrega.

Observacions de la direcció

-
Els horaris dels espectacles segueixen la cronologia de 24h, això és, un espectacle a partir de les 12 de la nit pertany al dia següent.

- Els seients dels espais d'actuació no van numerats

- Us recomanem que, en planificar el vostre menú d'espectacles, deixeu un marge mínim d'1 hora entre dues representacions consecutives.

- No es permet l'accés als espectacles un cop han començat.

- No s'admet la devolució d'entrades.