L'Ajuntament de Rialp sancionarà el propietari de la Bruixa d'Or per llençar brossa al carrer

El conegut loter s'ha posicionat en contra del sistema de recollida porta a porta implantat al Pallars Sobirà

per ACN, 24 d'agost de 2015 a les 10:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la brossa escampada suposadament per Gabriel. Foto: Ajuntament de Rialp


L'Ajuntament de Rialp obrirà un expedient sancionador contra Xavier Gabriel, el responsable de l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, per tirar escombraries procedents d'un bloc d'apartaments de la seva propietat a la via pública. Els fets van tenir lloc ahir diumenge a la tarda quan suposadament, Gabriel va començar a treure de l'edifici bosses i recipients amb rebutjos i els va deixar a una zona verda propera a l'immoble.


Tot i que alguns veïns el van veure i li van requerir l'acció que estava fent, Gabriel va assenyalar que ho feia perquè està en contra del sistema de recollida porta a porta implantat a la comarca. Des del consistori han manifestat la voluntat de denunciar l'actitud del propietari de la Bruixa d'Or i lamenten que per protestar contra el sistema porta a porta faci aquest tipus d'accions que no són "justificables".

 

Participació