WhatsApp Web arriba als usuaris d'Iphone

Redacció
22 d'agost del 2015
Actualitzat a la 1:50h
990_1440061756WhatsApp-Web
990_1440061756WhatsApp-Web
WhatsApp Web, l'aplicació online que ens permet enviar missatges a través del servei de missatgeria des del navegador de l'ordinador arriba als usuaris d'Iphone. Aquesta aplicació ja estava disponible pels usuaris d'Android, Blackberry i Windows Phone.

L'aplicació que no arribava a IOS, per problemes tècnics, i ara amb l'ultima actualització de WhatsApp, els usuaris d'Iphone, podran accedir a les conversacions sense necessitat d'utilitzar els seus dispositius mòbils. No obstant la funcionalitat anirà arribant de manera lenta i progressiva.

Els usuaris de Reddit, han estat els primers a fer-se eco de la notícia, encara que no hi ha hagut cap comunicat oficial per part de la companyia de Silicon Valley, alguns directius d'Apple, han publicat imatges en Twitter utilitzant l'aplicació WhatsApp web.

Com va succeir amb el servei de trucades de WhatsApp la funcionalitat de l'aplicació WhatsApp web arribarà de forma progressiva, de manera que podran tardar diversos dies o setmanes fins que els usuaris pugui gaudir de WhatsApp Web.

Els usuaris d'Iphone, hauran d'accedir a partir de menú, ajustes, i escanejar el codi QR de la web, després de fer això podran accedir a l'aplicació des de Chrome, Firefox o Opera, això si haurem de tenir el mòbil tota l'estona connectat, ja que fa d'intermediari.