Ordeig defensa la necessitat «de deixar enrere els càstigs pressupostaris dels governs de Mas» a Lleida

Consulta tots els noms de la llista del PSC a les terres de Lleida

À.Ll / ACN
20 d'agost del 2015
Actualitzat el 21 d'agost a les 11:43h
Ordeig, cap de llista del PSC a Lleida
Ordeig, cap de llista del PSC a Lleida | ACN

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de les comarques de Lleida, el Pirineu i l'Aran ha presentat aquest dimecres al matí als jutjats de Lleida la candidatura amb què la formació concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27-S a la circumscripció de Lleida. Es tracta d'una llista "renovada", ja que el 70% dels seus membres són nous, "jove, paritària i amb persones de tot el territori".

El cap de llista del PSC per Lleida, Òscar Ordeig, ha destacat que la candidatura es presenta "amb ganes d'impulsar un canvi a Catalunya que deixi enrere els greuges dels darrers anys a les nostres comarques i faci possible una alternativa progressista al capdavant de la Generalitat".

Ordeig ha remarcat que els governs de Mas "han marginat" les comarques lleidatanes i ha recordat que "la pitjor retallada" del pressupost de la Generalitat per al 2015 se la va endur Lleida "amb un 60% de descens" i que el pressupost d'Agricultura "ha disminuït un 40% en 4 anys". Altrament, ha criticat que la política "de recentralització de serveis públics del governs Mas agreuja les dificultats de les comarques rurals i de muntanya i accelera el seu empobriment i despoblació" i que "els incompliments amb els ajuntaments, amb deutes milionaris i falta de suport per poder garantir els serveis municipals essencials".

La llista del PSC a les comarques de Lleida

1. Òscar Ordeig

2. Maria Rosa Ball

3. Ricard Pons

4. Maria Vergés

5. Klever Esteve

6. Rosa Maria Casellas

7. Carlos Cristian Botija

8. Mari Carmen Ribero

9. Josep Maria Semino

10. Noelia Soto

11. Josep Maria Dalmau

12. Rosi Maqueda

13. Carles Garcia

14. Josefa Peiró

15. Àngel Ros

Suplents

1. Alejandro Dante Pérez

2. José Luis Palacios

3. Joan Manel Alés

4. Míriam Balart

5. Maria Teresa Messeguer

6. José Solís