La CUP incorpora un candidat de la Franja de Ponent a la llista del 27-S

La candidatura comptarà amb el periodista d'Alcampell Marcel Pena

per ACN / À.Ll, Lleida | 18 d'agost de 2015 a les 23:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marcel Pena anirà a la llita de la CUP Foto: ACN


La candidatura amb què la CUP-Crida Constituent concorrerà el 27-S a la circumscripció electoral de Lleida comptarà amb la presència del periodista en formació i veí d'Alcampell (Llitera) Marcel Pena. Amb la incorporació d'aquest franjolí, la CUP-CC "pretén fer encara més evident la seva aposta per la construcció nacional més enllà de la Catalunya autònoma, així com la seva aposta per la territorialitat i pels Països Catalans, malgrat ser conscients que la normativa no permet que els ciutadans de la Franja puguin participar en llistes electorals a Catalunya".


Pel cap de llista per Lleida de la CUP-CC, Ramon Usall, "és molt important l'impuls, no solament des de l'àmbit associatiu, cultural o econòmic sinó també especialment des del polític, de tota mena d'iniciatives que permetin l'articulació dels Països Catalans més enllà de les fronteres mentals i administratives que marquen els estats espanyol i francès". En aquest sentit, Usall aposta per un Parlament "que no doni l'esquena a la Franja i als Països Catalans i que concebi el país i la seva sobirania en la seva plenitud i als servei dels seus sectors populars".

 

Participació