Irredempt, nou disc de Roger Mas amb ànima de cantautor

Es presentarà oficialment a Manresa el proper 16 d'octubre dins la Fira Mediterrània

Ramon Estany
18 d'agost del 2015
Actualitzat a les 8:36h
576_14398187569-Portada-600x600-383x383
576_14398187569-Portada-600x600-383x383
 
irredempt -a
Dit del territori subjecte a una dominació estrangera de la qual hom espera alliberar-lo.


No sabem si el cantautor solsoní Roger Mas ha triat expressament el títol del seu nou disc, però la definició d'Irredempt és tota una declaració d'intencions, i més en el moment polític i social que vivim.

Deixant de banda el tema lingüístic, el que serà el novè treball de la discografia del solsoní, és en declaracions a NacióSolsona del propi Roger Mas el primer disc on s'atreveix amb temes interpretats tant sols a veu i guitarra i un autèntic homenatge als cantautors.

L'estrena absoluta del nou disc, serà el proper 16 d'octubre, a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa, dins la Fira Mediterrània. Prèviament, unes setmanes abans, i a través de les xarxes socials, es donarà a conèixer el videoclip oficial, i a poc a poc, els diferents temes del disc.

IRREDEMPT el formen els següents 12 temes:
La margera
Ella té un cel als ulls
El rei dels verns
Pregària
Lo comte Arnau
Sota una fina capa de cendra
Pols de nimfa
Mentides
Mort als somnis
Aquell llac
M’estimo molt
La lluna girà

Lletres i músiques de Roger Mas excepte El rei dels verns, que és un poema de Goethe traduït per Roger Mas i Oriol Prat; Lo comte Arnau, que és un poema de Jacint Verdaguer;Sota una fina capa de cendra, que és música de Joan Ridao i Roger Mas, i La lluna girà, que és tradicional de Salvador de Bahia.

Enregistrat i mesclat a la Bucbonera de Caldes de Montbui per Tomàs Robisco el mes de maig de 2015. Masteritzat a Abbey Road de Londres per Sean Magee.
Direcció d’art de Lluís Danés (Santamandra Produccions); fotografia de David Ruano i Paco Amate, i disseny gràfic de Francesc Fernández.