Detenen un conductor ebri que va voler agredir els mossos d'esquadra a Soses

L'home es va negar a fer la prova d'alcoholèmia

ACN
03 d'agost del 2015
Actualitzat a la 13:18h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte un veí d'Aitona (Segrià), de 35 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i d'un delicte relatiu al trànsit. Cap a la una de la matinada, els mossos van tenir coneixement que s'havia produït un accident al quilòmetre 3,5 de l'LP-7041, al terme municipal de Soses (Segrià), en què el conductor va resultar ferit lleu, després de patir una sortida de la carretera.

L'home, que mostrava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques, es va mostrar molt agressiu i es va negar a ser atès pels serveis sanitaris que intentaven comprovar si tenia alguna ferida.

Segons fonts policials, el conductor accidentat no atenia a raons i es va negar reiteradament a realitzar la prova d'alcoholèmia i de detecció de drogues. Quan els mossos van voler identificar-lo, va reaccionar violentament i va intentar agredir-los a cops de puny. Els agents van reduir el conductor i el van detenir per atemptar contra ells i per negar-se a sotmetre's a les proves de detecció d'alcohol i drogues.  

L'arrestat va passar diumenge a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.