GoPro crea un portal per vendre vídeos

Redacció
26 de juliol del 2015
Actualitzat a les 19:44h
990_1437652527goPro
990_1437652527goPro
La popular companyia de càmeres GoPro ha llençat GoPro Licensing, un portal propi on publicistes i mitjans podran disposar d'imatges gravades pels usuaris.

Els anunciants que vulguin utilitzar el contingut que pengen els usuaris a la web GoPro Licensing, hauran de pagar pels drets del vídeo, d'aquesta forma tant el creador del vídeo com l'empresa GoPro es reparteixen els beneficis.

Per poder formar part d'aquest portal, els usuaris de GoPro hauran de realitzar una sol·licitud, que posteriorment l'empresa de càmeres haurà d'aprovar. Amb aquesta sol·licitud, es vol garantir la qualitat dels vídeos i la creativitat dels seus creadors.

GoPro ja compte amb 600 vídeos i els seus preus van des dels 1.000 dòlars, i segons l'empresa els vídeos es podran utilitzar durant 6 mesos. Aquesta plataforma està dirigida principalment per cineastes professionals o aficionats, els vídeos tindran una marca d'aigual i un cop algú l'adquireixi, aquesta marca desapareixerà, així s'asseguren que ningú s'aprofitarà.