Bernat Solé, quart candidat de «Junts pel Sí» a Lleida, i Albert Batalla es perfila com a tercer

L'alcalde d'Agramunt ha estat escollit en el Consell Nacional d'ERC | Albert Batalla es perfila en el tercer lloc

Bernat Solé, alcalde d'Agramunt
Bernat Solé, alcalde d'Agramunt | ERC
Àlvar Llobet
26 de juliol del 2015
Actualitzat el 27 de juliol a les 0:17h

El Consell Nacional ha ratificat aquest dissabte els 50 candidats que Esquerra Republicana presentarà a les eleccions plebiscitàries del 27S, i que s’inclouran a la llista de Junts pel Sí. Uns candidats que sorgeixen del procés assambleari que hi ha hagut als territoris.

'Aquesta llista mostra de nou la generositat d’ERC: més enllà de persones vinculades al partit, hi ha independents que ens ajuden a obrir la proposta i a fer-la tan ampla i plural com sigui possible per guanyar el 27S', ha explicat el portaveu d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià.

Per Lleida, el candidat escollit ha estat l'alcalde d'Agramunt Bernat Solé, que estarà acompanyat per Montserrat Fornells, Maria Rosa Amorós, David Rodríguez i Marta Vilalta. D'aquesta manera, Solé ocuparà el quart lloc de la llista de "Junts pel Sí" a la demarcació, que encara no té cap de cartell. On sí que sembla que hi ha consens és també en el tercer lloc, que seria per Albert Batalla, alcalde de CDC de la Seu d'Urgell, a falta de confirmació oficial.