Josep Maria Forné, cap de cartell de Junts pel Sí a Lleida

El candidat és director dels Serveis Territorials de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya a Lleida i va ser director de l'Institut "Màrius Torres" de la ciutat

Àlvar Llobet
30 de juliol del 2015
Actualitzat el 31 de juliol a la 1:28h
Josep Maria Forné, cap de llista de Junts pel Sí a Lleida
Josep Maria Forné, cap de llista de Junts pel Sí a Lleida | Arxiu

Forné serà el candidat de Junts pel Sí a Lleida

 

Josep Maria Forné serà el candidat de "Junts pel Sí" a les terres de Lleida. La decisió s'ha conegut aquest vespre després que dies enrere s'hagin fet públics els noms dels caps de llista de Girona, que serà Lluís Llach, i de Tarragona, que serà l'economista Germà Bel.

Un filòsof vinculat amb les entitats socials i culturals

Nascut a Barcelona l'any 1962, actualment és el director dels Serveis Territorials de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya a Lleida. El nou candidat lleidatà de "Junts pel Sí" té una àmplia trajectòria en entitats culturals i socials. A l’Institut d’Estudis Ilerdencs va ser membre de la Junta Rectora, i va presidir també Òmnium Cultural de Lleida i l’Associació Banc dels Aliments de Lleida. 

Funcionari de carrera i catedràtic de secundària, des de l'any 1986 ha treballat a l’Institut d’Ensenyament Secundari “Màrius Torres” de Lleida com a professor de Filosofia, d’on va ser-ne director de 1996 a 2008. També ha estat professor estable a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida.

Els interrogants es centren ara en el segon lloc, que serà per a una dona

Amb la seva elecció, s'acaba amb el ball de rumors i comentaris que durant els darrers dies han circulat per la demarcació, tot i que els interrogants encara continuen. La pregunta ara és qui acompanyarà Forné en el segon lloc de la llista. Fonts dels CDC i d'ERC asseguren a NacióLleida que la segona plaça serà per una dona.