Imputen un veí de Lleida per deixar el seu gos al cotxe en ple sol mentre era a la platja

El van trobar per casualitat mentre atenien una denúncia per un cop al cotxe del davant

Redacció
22 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:21h
Imatge del gos dins del vehicle
Imatge del gos dins del vehicle | Guàrdia Urbana de Tarragona

Nou cas de maltractament animal a Tarragona, segons uns agents policials. Un veí de Lleida de 49 anys que visitava la ciutat ha estat imputat per la Guàrdia Urbana per un delicte contra la flora i la fauna i abandonar el seu gos en condicions que podien fer perillar la seva vida, segons informa el Diari de Tarragona. Concretament, l'havia deixat a l'interior del seu cotxe amb el bat de sol i dues finestres un pèl abaixades, una mesura insuficient al parer dels agents policials.

L'actuació policial es va produir diumenge passat a les tres de la tarda al carrer Antoni Company i Fernández de Córdoba, entre les platges de l'Arrabassada i la del Miracle, després que els amos del cotxe estacionat al davant havien reclamat la presència dels agents per un cop que hauria rebut el vehicle. En aquell moment, van detectar la presència del gos dins del vehicle, quan a fora hi havia trenta graus de temperatura, i van intentar treure'l en veure que tenia la llengua totalment fora de la boca, fins que al final van emportar-se'l a un centre de Reus. L'home va arribar més tard, alertat per la policia, i es va mostrar indignat pels fets i va demanar que li tornessin l'animal.

L'Ajuntament de Tarragona prohibeix dur el gos o qualsevol altre animal de companyia a la platja des del passat mes d'abril fins al proper mes d'octubre, tal com figura en l'ordenança de convivència cívica.