Un candidat fantasma del PSC es presenta per liderar la llista del 27-S a Lleida

José Solís va ser el cap de llista al municipi de Bellaguarda, on no va treure cap vot

Àlvar Llobet
21 de juliol del 2015
Actualitzat el 22 de juliol a les 10:56h
Solís amb Miquel Iceta
Solís amb Miquel Iceta | José Solís

Un dels candidats fantasmes que el PSC va presentar a les terres de Lleida per les eleccions municipals, ha anunciat la seva candidatura per convertir-se en el cap de llista de la formació socialista a Lleida de cara a les eleccions del 27-S. Es tracta de José Solís Cangas, de Lleida i natural de Badajoz, que en els comicis de maig va anar d'alcaldable al petit municipi de Bellaguarda, a les Garrigues, on no va treure ni un sol vot. 

Membre del Consell de Federació de Lleida, Solís es considera "angelrosista" i assegura que ha decidit presentar-se a les primàries del PSC per demostrar que el seu partit "és transparent" i que permet que es presentin tots els seus militants. Els altres candidats amb qui competirà són Òscar Ordeig, actual diputat, i Ricard Pons, antic president del Consell Comarcal del Segrià.

Durant la campanya electoral, Solís va tenir una sonada enganxada amb un periodista, a qui li va acabar dient que no li importava que ell fos el candidat fantasma d'un municipi on no hi residia.