La llista per «fer» la independència

CDC, ERC, l'ANC, Òmnium i Raül Romeva escenifiquen la candidatura independentista en un acte solemne al Museu d'Història de Catalunya | Si guanya, "òbviament axò iniciarà un procés no ja de voler fer, sinó de fer", anuncia Romeva | ""Si l'Estat espanyol bloqueja l'autogovern de Catalunya, procedirem igualment a l'aprovació de la declaració d'independència", sentencia

Oriol Junqueras, Muriel Casals, Raül Romeva, Carme Forcadell i Artur Mas, units.
Oriol Junqueras, Muriel Casals, Raül Romeva, Carme Forcadell i Artur Mas, units. | Bernat Ferrer/Nació Digital.
Bernat Ferrer
20 de juliol del 2015
Actualitzat a les 20:11h

La llista unitària de CDC, ERC, l'ANC i Òmnium, pilotada per l'exeurodiputat d'ICV Raül Romeva, ja és una realitat. Ara, sí. Aquest dilluns al vespre s'ha presentat solemnement al Museu d'Història de Catalunya. "Si el dia 27 tenim la majoria suficient, el que volem és que el Parlament declari solemnement que en virtut d'aquest mandat, s'iniciï el procés d'independència", ha anunciat Romeva. "Si el dia 27 tenim la majoria suficient, el que volem és que el Parlament declari solemnement que en virtut d'aquest mandat, s'iniciï el procés d'independència", ha avisat.

"Estem disposats a fer-ho. Anem a totes", ha reiterat. I, adreçant-se a la comunitat internacional, ha exposat: "Si l'Estat espanyol bloqueja l'autogovern de Catalunya, procedirem igualment a l'aprovació de la declaració d'independència."