McDonald's revela el seu secret: d'on prové la carn de les hamburgueses?

Redacció
18 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:39h
990_1437124955mcdo
990_1437124955mcdo

McDonald's ha obert les portes d'una de les seves granges a Doug Amstrong, un dels usuaris de Youtube més famosos a Londres. El jove s'ha proposat descobrir quin és l'origen de les hamburgueses de la companyia i ha pogut gravar com es fan per ensenyar-ho als usuaris. El resultat permet allunyar els rumors sobre que la carn que es serveix és poc apta. 

Amstrong ensenya com es fa una de les hamburgueses més famoses: la Big Mac. En el vídeo es pot veure des de la carn que s'utilitza fins a la forma de cocció de l'aliment. S'ha escollit una fàbrica londinenca, on el jove ha pogut conèixer quin tipus de vaca dóna la carn a McDonald's. Un encarregat de l'empresa ha fet de guia per explicar tots els passos que es segueixen.

Segons els que s'explica al vídeo, les hamburgueses es fan amb la carn de les espatlles, les costelles i el pit. Una vegada s'han realitzat aquests talls, la carn passa per una picadora per esmicolar-la. En aquest moment, es fa el primer control de qualitat i, una vegada superat, la cadena continua. Els següents passos consisteixen en moldre la carn i donar-li la forma rodona de l'hamburguesa.

El vídeo acaba amb la distribució del producte, mentre el gerent de la companyia explica com es cuinen en el restaurant i com s'entreguen al client.