Sara Vilà acusa la CUP de fer «la vista grossa» amb la corrupció de CiU

La diputada d'ICV lamenta també que ERC hagi donat suport a les polítiques del Govern | Rebutja un 27-S plebiscitari i defensa les eleccions per canviar el model polític

Sara Vilà, diputada d'ICV
Sara Vilà, diputada d'ICV | Àlvar Llobet
Àlvar Llobet
16 de juliol del 2015
Actualitzat el 17 de juliol a les 0:29h

Sara Vila, representant dels independentistes d'ICV Foto: Àlvar Llobet


La diputada d'ICV al Parlament de Catalunya, Sara Vilà, considera que la CUP ha fet "la vista grossa" amb "la corrupció, les privatitzacions i les polítiques d'austeritat executades pel govern de CiU". En un article a NacióDigital, l'ecosocialista lamenta també que ERC hagi donat suport a aquestes polítiques impulsades per l'executiu català, i aprofita aquesta crítica per rebutjar el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre.

En aquest sentit, Vilà apunta que no es pot exigir als ciutadans que no puguin amortitzar aquests comicis per lliurar-se de les polítiques de l'executiu que lidera Artur Mas, i considera que les eleccions tindran el caire "que la gent vulgui". Sobre aquesta qüestió, la diputada de Roselló indica que intentar substituir unes eleccions per un referèndum "té riscos", ja que creu que la comunitat internacional no reconeixerà els resultats i que és necessari que tots els agents polítics de Catalunya estiguin d'acord en fer-les d'aquesta manera.