L'exdirectora del Museu de Lleida relleva Solé i Sabaté al capdavant de l'IEI

Montse Macià va dimitir del Museu de Lleida per discrepàncies amb la gestió de l'equipament cultural

ACN
13 de juliol del 2015
Actualitzat a les 17:43h
Montse Macià serà la directora de l'IEI
Montse Macià serà la directora de l'IEI | Arxiu

La que durant 15 anys ha estat directora del Museu de Lleida, Diocesà i Comarcal, Montse Macià, ha estat nomenada directora de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) pel recent investit president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Quan va anunciar la seva dimissió el passat 24 de novembre per discrepàncies i desgast amb la gestió de l'equipament cultural del qual estava al capdavant, Macià va demanar la reincorporació com a funcionària a l'IEI i ara n'exercirà la direcció.

Macià relleva a l'historiador pla d'urgellenc Josep Maria Solé i Sabaté, que ha dirigit l'IEI durant els darrers 4 anys.Després de ser investit com a president de la Diputació de Lleida dissabte passat, Reñé també ha decretat la renovació de Xavier Monné, funcionari també de la Diputació de Lleida, com a director de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs.

Caldrà veure qui es nomena per al càrrec de director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, després que divendres el que n'ha ostentat el lloc durant els darrers 4 anys, anunciés que finalitzava la seva tasca amb el mandat que també s'ha acabat.