Torna el millor Márquez

El pilot de Cervera es passeja al Gran Premi d'Alemanya i recupera les sensacions de campió

À.Ll
12 de juliol del 2015
Actualitzat a les 15:46h
Márquez ha guanyat avui a Alemanya
Márquez ha guanyat avui a Alemanya | MotoGP

El Marc Márquez que va captivar el món del motociclisme en els darrers anys ha tornat. Els canvis a la seva Honda, més adaptada a la que tenia l'any passat, li ha servit al pilot de Cervera per sumar una victòria al Gran Premi d'Alemanya que manté les seves aspiracions de revalidar el mundial.

Márquez ha fet bons els pronòstics, i s'ha imposat amb molta superioritat als seus rivas, avui molt lluny del cerverí, que s'ha passejat en molts moments de la carrera. Tot i això, la cursa no ha començat de la millor manera per Márquez, que ha estat superat a la sortida per Jorge Lorenzo, que ha forçat la màquina per obrir espai amb el català. Márquez no li ha permès, i li ha seguit la roda a Lorenzo fins que a la volta 5, l'ha avançat. A partir d'aquest moment, la carrera ha estat un monòleg del tro de Cervera, que ha anat sumant segons de diferència respecte els seus perseguidors. 

Amb el cerverí rodant en solitari, la batalla s'ha centrat en la lluita per la segona posició. Lorenzo, Rossi i Pedrosa han mantingut una guerra que ha acabat amb el mallorquí despenjat i amb el català i l'italià lliurant una intensa competència. "Il Dottore" s'ha posat segon, però no ha aconseguit marxar de Pedrosa, que a 14 voltes del final s'ha col·locat en la segona posició, que ja no ha deixat. 
 
Així va el Mundial

1    Valentino ROSSI       Yamaha    ITA    179
2    Jorge LORENZO        Yamaha    ESP   166
3    Andrea IANNONE      Ducati    ITA      118
4    Marc MÁRQUEZ       Honda    CAT   114
5    Andrea DOVIZIOSO   Ducati    ITA     87
6    Bradley SMITH          Yamaha   GBR   87
7    Dani PEDROSA          Honda   CAT      67
8    Cal CRUTCHLOW        Yamaha    GBR  66
9    Pol ESPARGARÓ         Susuki     CAT    64
10  Maverick VIÑALES      Suzuki    CAT      57