Busquen un home que ha caigut al canal de Seròs, a Torres de Segre

L'helicòpter amb els GRAE i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat formen el dispositiu de recerca

ACN
06 de juliol del 2015
Actualitzat a les 22:48h
El dispositiu compta amb un helicòpter dels Bombers
El dispositiu compta amb un helicòpter dels Bombers | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat busquen aquest dilluns a la tarda un home de 30 anys que ha caigut al canal de Seròs, al terme municipal de Torres de Segre (Segrià). Un company seu ha avisat els Bombers cap a un quart de quatre de la tarda que l'home s'ha precipitat al pantà mentre estava rentant roba i s'hauria ofegat. En la recerca hi participen l'helicòpter amb els GRAE i sis dotacions dels Bombers de la Generalitat.

En concret, vuit dotacions terrestres, un helicòpter i dues barques dels Bombers de la Generalitat amb efectius de les unitats de muntanya i subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) actuen al lloc dels fets, a banda de personal del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers i d'un binomi del Grup Caní de Recerca (GCR). En el dispositiu també treballen tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A les set de la tarda els efectius seguien resseguint el canal de Seròs fins a les comportes del pantà d'Utxesa, que s'han tancat per facilitar les tasques de recerca.