Salt mortal de rècord per una gruta de 2 metres

L'italià Uli Emanuele ha realitzat un dels salts base més increïbles i més difícils que s'han vist mai

Redacció
04 de juliol del 2015
Actualitzat a les 9:28h
990_1435916392gruta
990_1435916392gruta

L'italià Uli Emanuele ha realitzat un dels salts base més increïbles i més difícils que s'han vist mai: ha passat a través de la gruta d'una muntanya. Al començament del vídeo, es pot veure la part més ampla de la gruta, que fa 2 metres i 60 centímetres.

Emanuele va reconèixer que el dia anterior alt salt, va tenir problemes, i que va decidir fer-ho des d'un altre costat de la muntanya. Uli va estar preparant-se pel que podria ser un rècord mundial. Amb només un vestit aeri i els pals de senderisme, arriba al punt de sortida i ja sap que no hi ha marxa enrere.

El vídeo ja ha superat les 200.000 visualitzacions a YouTube i els 6.000 "M'agrada" a Facebook. El seu company, Jeb Croliss li va dir per Facebook: “Molt impactant germà, has estat fent algunes coses realment impactants, saltes i estàs portant les coses més lluny del que podria haver imaginat. Bon treball, però si us plau, vés amb compte que no se sap on està la línia fins que la travessem. Amb el que fem, creuar la línia generalment significa que s'ha acabat...”

Cal recordar que aquest esport té molt de risc. De fet, aquest any va morir un dels millors professionals, Dean Potter, a qui li va fallar el paracaigudes.