La Paeria reallotja els veïns de l'immoble esfondrat a Alfred Perenya

L’Ajuntament de Lleida, de forma subsidiària, ha començat aquest matí a apuntalar la part del bloc afectada com a mesura d’urgència

Redacció
29 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:11h
L’Ajuntament de Lleida ha reallotjat aquesta nit passada a 5 dels 8 inquilins que ahir es trobaven a casa quan es va produir un esfondrament parcial al número 92 del carrer Alfred Perenya. Dos de les persones desallotjades han passat la nit en domicilis de familiars o amics. Així mateix, la Paeria ha ofert un allotjament alternatiu a una altra família –de tres membres- que resideix en l’immoble afectat però que ahir era fora de la ciutat i avui ha tornat. En total, al bloc hi viuen 10 persones.

Com a mesura d’urgència i de manera subsidiària, l’Ajuntament de Lleida ha iniciat aquest matí les tasques per preservar la seguretat en l’immoble. S’ha començat a apuntalar la planta baixa, el pis 1er2a i el 2n 2a, en la vertical on es va produir l’esfondrament i també en la diagonal, donat que s’han detectat problemes en l’estructura del 1er1a. Les tasques d’apuntalament per part de la Paeria finalitzaran entre avui i demà.