Revolució a TV3 amb l'intercanvi de quatre presentadors

Xavi Coral presentarà el ".CAT", Helena Garcia Melero el "Divendres", Núria Solé la segona part d'"Els Matins" i Ariadna Oltra el "TN Migdia"

Redacció
25 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:17h
Presentadors TV3
Presentadors TV3
TV3 viurà la propera tardor una autèntica revolució amb l'intercanvi de quatre dels principals presentadors. Xavi Coral serà el presentador de ".CAT" i Helena Garcia Melero presentarà "Divendres"; Núria Solé s'ocuparà de la segona franja d'"Els matins" i Ariadna Oltra conduirà el "TN migdia", juntament a Carles Prats. Al canal informatiu 3/24, Xavier Graset serà el nou presentador del programa de debat. Amb aquest moviment de professionals, la cadena "vol impulsar i fer evolucionar diferents franges d'informatius i entreteniment a partir de la nova temporada de tardor".

Xavi Coral deixarà "Divendres" i presentarà ".CAT", un programa que "serà més divers en els temes a tractar i guanyarà en ritme i flexibilitat", segons la cadena. Helena Garcia Melero, per la seva banda, deixarà "Els Matins" per passar a presentar "Divendres", juntament amb Espartac Peran, per tractar temes d'actualitat i també l'entreteniment.

Per la seva banda, Ariadna Oltra, que ha estat al capdavant del ".CAT" en la seva arrencada aquestes dues darreres temporades, passarà a conduir el "TN migdia", al costat de Carles Prats. Ho farà en el lloc de Núria Solé que passarà a presentar la segona part d'"Els matins". Lídia Heredia, per la seva banda, continuarà presentant la primera part del programa.

Xavier Graset presentarà el programa de debat del 3/24

El periodista Xavier Graset dirigirà i presentarà el programa de debat al canal 3/24 a partir de la nova temporada 2015-2016. El programa de debat polític s'avançarà una hora, per emetre's de 22.00 a 23.00, en una franja de "prime time". El que fins ara n'és editor i presentador, Agustí Esteve, passarà a ser cap del 3/24 per liderar una renovació del canal informatiu, amb nous formats i noves franges per accentuar-ne la personalitat.