Mas aposta per Neus Munté com a vicepresidenta i portaveu

Meritxell Borràs serà consellera de Governació, Jordi Jané d'Interior i Jordi Ciuraneta d'Agricultura

Redacció
22 de juny del 2015
Actualitzat a les 10:30h
Neus Munté, al centre, en una imatge d'arxiu
Neus Munté, al centre, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa

Neus Munté, al centre, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa


Artur Mas ha apostat per promocionar Neus Munté Fernández com a vicepresidenta i portaveu del Govern, mantenint el càrrec de consellera de Benestar Social i Família. Per altra banda, Meritxell Borràs Solé es farà càrrec de la conselleria de Governació i Relacions Institucionals, mentre que Jordi Jané Guasch serà el conseller d'Interior i Jordi Ciuraneta Riu d'Agricultura. Uns canvis que l'executiu ha comunicat a través de Twitter després d'uns dies amb molt poques especulacions.

Jordi Jané és vicepresident quart del Congrés dels Diputats i portaveu de CiU a la comissió d'Interior, mentre que Meritxell Borràs és diputada al Parlament des de l'any 1995 i regidora de l'Hospitalet de Llobregat. 
 
La presa de possessió, aquest migdia

Artur Mas presidirà aquest dilluns a les 12.30 hores, l’acte de presa de possessió dels nous membres del consell executiu, que tindrà lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. En el decurs de la cerimònia, els nous consellers, prometran el seu càrrec, després que el secretari de Govern, Jordi Baiget, faci la lectura del decret de nomenament. L’acte es clourà amb el discurs del president de la Generalitat.
 

Homs creu que els canvis al Govern són «una manera de potenciar la vessant social»

Neus Munté, sindicalista d'UGT, llicenciada en Dret i consellera social