Mor un jove de 24 anys ofegat al riu Segre a Camarasa

Els bombers han retirat de l'aigua el cadàver de la segona víctima que mor ofegada aquest cap de setmana a les comarques de Lleida

ACN
21 de juny del 2015
Actualitzat el 22 de juny a les 0:23h
Imatge del lloc de l'accident
Imatge del lloc de l'accident | Oriol Bosch

Un jove de 24 anys ha mort ofegat aquest diumenge al migdia al riu Segre al seu pas per Camarasa (Noguera). El noi es banyava al costat del Pont Vell, a la zona de pícnic de la població, on celebrava una festa amb uns amics. Poc abans d'un quart de dues, els seus companys han donat l'avís als serveis d'emergència. Quan han arribat els primer efectius dels Bombers, però, el jove ja era mort. En aquest tram de riu ja s'han ofegat altres persones anteriorment.

Segons han informat els bombers, aquest diumenge, un cop rebuda l'alerta, s'ha activat un dispositiu format per l'helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE (Grup d'Actuacions Especials) i del GEM (Grup d'Emergències Mèdiques) amb el suport de quatre dotacions terrestres, una de les quals amb una barca.

Els primers efectius de Bombers que han arribat al lloc han pogut treure el cadàver de l'aigua i s'ha anul·lat la resta de dispositiu. Un metge del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) ha certificat la mort. Fins al lloc s'hi ha desplaçat, a més dels Bombers de la Generalitat, 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius del SEM.

Segon ofegat en un dia

Aquesta és la segona víctima que mor ofegada aquest cap de setmana a les comarques de Lleida. Aquest dissabte un home de 55 anys va perdre la vida mentre feia caiac a la Noguera Pallaresa a Rialp (Pallars Sobirà). Es va ofegar en bolcar-li l'embarcació.