Les proves d’accés als cicles formatius es faran a l’Institut Joan Brudieu

L'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell acollirà per cinquena vegada consecutiva les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

per NacióLleida, 10 de març de 2011 a les 12:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional inicial, dels ensenyaments esportius i de les formacions esportives es realitzaran, per cinquena vegada consecutiva, a la Seu d’Urgell, concretament a l’Institut Joan Brudieu. Les inscripcions s’hauran de fer per Internet, a la pàgina www.gencat.cat/educacio, del 14 al 27 de març. El termini de pagament de la taxa corresponent acabarà el dia 28 de març.
 

La prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà es convoca per tal que les persones que la superin puguin accedir a cursar un cicle formatiu. L’aspirant ha de demostrar que posseeix les capacitats, els coneixements i les habilitats suficients per cursar amb aprofitament aquests ensenyaments. S’hi poden presentar les persones amb 17 anys complerts o que els compleixin durant l’any 2011 i que no tenen el graduat en educació secundària o equivalent.
 

La prova d’accés als cicles formatius de grau superior es convoca per tal que les persones que la superin puguin accedir a cursar un cicle formatiu. L’aspirant ha d’acreditar la seva maduresa en relació amb els objectius del batxillerat i les seves capacitats referents al camp professional de què es tracti. S’hi poden presentar les persones amb 19 anys complerts o que els compleixin durant l’any 2011, que no tenen el títol de batxillerat o equivalent; o bé les persones amb 18 anys complerts o que els compleixin durant l’any 2011 i que tinguin el títol o el resguard del títol de tècnic/a per haver superat un cicle formatiu de grau mitjà de formació professional del mateix grup d’itineraris.

 

Participació