Els Mossos creuen que l'autor del crim de la Zona Alta és el mateix que va apunyalar un guàrdia civil retirat

La policia rastreja càmeres de vigilància i busca testimonis que permetin tancar més el cercle de la investigació

Redacció
16 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:57h
Imatge del lloc del crim, el passat divendres
Imatge del lloc del crim, el passat divendres | Laura Cortés

La investigació per trobar l'autor de l'apunyalament que va causar la mort a un metge jubilat de 82 anys a la Zona Alta de Lleida continua. Els Mossos d'Esquadra estan rastrejant les càmeres de videovigilància i buscant testimonis que donin més pistes sobre l'autor del crim que va acabar amb la vida de Jaime Villalba. Fonts policials creuen que el responsable de l'apunyalament podria ser el mateix que va agredir un guàrdia civil retirat fa uns mesos amb una arma blanca també per la mateixa zona.

Segons recullen diversos mitjans, la investigació s'encamina cap aquesta via tenint en compte la similitud del mòbil dels fets; les víctimes eren dues persones jubilades que van ser atacades amb una arma blanca i que no van ser objecte de cap robatori. En aquest sentit es destaca que la víctima mortal del passat divendres tenia a la butxaca una cartera amb diversos bitllets.

La policia no compta amb cap testimoni que doni detalls de l'agressor, si bé es creu que és un home prim i calb que podria estar mancat de les plenes facultats mentals.