Castellà sospita de la votació de Lleida

Un dels líders del "No" lamenta el caos en la logística, la duplicitat de registres de militants i els problemes amb el cens electoral

Àlvar Llobet
15 de juny del 2015
Actualitzat a les 14:00h
Antoni Castellà, un dels líders del
Antoni Castellà, un dels líders del | Jordi Palmer

L'actual secretari d'Universitats i un dels líders sobiranistes del corrent pel "No" a la pregunta d'Unió, Antoni Castellà, ha deixat entreveure aquest dilluns diverses sospites sobre el procés de votació a la demarcació de Lleida. "Hi va haver molt caos i amb diversos problemes de logística" ha assegurat el polític democristià, que ha lamentat també el fet que durant unes hores alguns militants haurien pogut votar dues vegades ja que figuraven en dues llistes diferents tal com va avançar NacióLleida.

Castellà també ha sospitat també del registre del cens a la demarcació de Lleida i ha remarcat el fet que la diferència entre el "Sí" i el "No" a Lleida és molt similar a la que hi va haver a nivell de Catalunya. En aquest sentit, cal destacar que diversos militants van assenyalar a aquest diari que no van poder votar a la mesa de Lleida perquè no figuraven al cens tot i indicar que estaven al corrent de pagament. Aquestes persones asseguren que el partit mai no els hi va comunicar cap incidència sobre aquesta qüestió, i que van ser conscients d'aquest suposat problema just abans d'exercir el dret a vot.

Fonts de la formació de Lleida asseguren que aquestes persones no van poder votar perquè no havien pagat les quotes, motiu que explica que no figuressin en el registre censal de la formació.