Marc Solsona, investit a Mollerussa sense cap vot en contra

L'alcalde de la capital del Pla d'Urgell ha rebut 11 suports i cinc vots en blanc

per Redacció , Mollerussa, 13 de juny de 2015 a les 20:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marc Solsona, amb la vara d'alcalde Foto: Ajuntament de Mollerussa


Marc Solsona ha pres aquest migdia possessió del càrrec d’alcalde de Mollerussa després que el passat 24 de maig la llista que encapçalava fos la més votada en les eleccions municipals. Marc Solsona ha estat nomenat alcalde amb 11 vots a favor i 5 en blanc dels 17 regidors que composen l’Ajuntament. Val a dir que la regidora electa Teresa Ginestà (PSC) no ha pogut prendre possessió del càrrec per motius de salut.


L’alcalde ha destacat que “agafa el compromís de servir honesta i honradament a la ciutat” amb l’objectiu de "fer el salt de qualitat que Mollerussa es mereix”. En el discurs d’investidura, Solsona ha remarcat que “seran 4 anys on volem fer polítiques visibles i de millora de l’espai públic i l’entorn urbà" i alhora “consolidar una Mollerussa ambiciosa i líder que és valenta, que empren, que juga un paper important a les Terres de Lleida i també a Catalunya”. Així mateix, ha assenyalat que el que comença “serà el mandat de la participació ja que crearem nous mecanismes i processos per decidir a la ciutat”. També ha afirmat que "estic disposat a seguir buscant el consens i trobar humilment espais comuns d’entesa entre tots".

Solsona ha tancat l’acte, que ha estat seguit per un nombrós públic que ha omplert la sala de plens i també el vestíbul, en el qual també han parlat els portaveus dels altres tres partits polítics representats a l’Ajuntament (PSC, ERC i PP). El portaveu d’ERC, Engelbert Montalà, ha mostrat el seu desig que "les majories siguin obertes a les altres forces ja que la crisis no entén de majories". Per la seva part, Alonso Soria, que ha pres la paraula per part del PSC, ha ofert la mà a l’alcalde "per treballar en bé de la ciutadania” i ha afegit que “el passat queda enrere i és el futur el que importa tots”. Joan Simeon, del PP, per la seva banda, ha senyalat que el fet que "ara venen anys de recuperació, estabilitat i inversions" i cal treballar per poder aprofitar-ho.

 
 

 

Participació