Camps denuncia el cap de gabinet d'Àngel Ros per «coaccions i vexacions»

La regidora ha anat aquest dilluns als Mossos d'Esquadra perquè assegura que José Crespín li va bufar la cara com si volgués escopir-la quan eren dins de l'ascensor de la Paeria

Àlvar Llobet
08 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:30h
Marta Camps, durant un ple municipal
Marta Camps, durant un ple municipal | Àlvar Llobet

L'extinent d'alcalde de la Paeria de Lleida, Marta Camps, ha denunciat aquest matí davant dels Mossos d'Esquadra l'actual cap de gabinet d'Àngel Ros, José Crespín, per "coaccions i vexacions". Segons ha pogut saber NacióLleida, la regidora socialista i el responsable del gabinet d'alcaldia van tenir un enfrontament el passat divendres al migdia quan Camps treia papers del seu despatx després d'oficiar un casament, el darrer que feia com a regidora del consistori.

Segons l'edil, quan va anar al despatx després de la cerimònia per acabar de treure papers, Crespín va estar vigilant "durant mitja hora" els seus moviments per, posteriorment, recriminar-li que no podia treure diversos documents. Segons apunta Camps, el cap de gabinet del paer en cap es va posar dos cops davant la porta de la sala per impedir-li l'entrada. Poc després, i un cop Camps va poder tornar a entrar al despatx apartant-lo físicament, Crespín va insistir en entrar a l'ascensor amb ella tot i les reticències de la regidora.

Ja a dins, el cap de gabinet i gendre del polític socialista va retreure a Camps la seva actitud durant els darrers mesos i, segons la regidora, "va bufar-me a la cara com si em volgués escopir després de dir-me que a Lleida no podria treballar més". "Ara no tens feina ni en tindràs". Aquestes són les paraules que Crespín li va dir a Camps segons la declaració que ha fet davant dels Mossos l'exmà dreta de Ros.

Un cop a la planta baixa, la regidora socialista assegura que va alertar la Guàrdia Urbana de l'incident, que no va passar a majors ja que el responsable del gabinet de Ros va marxar. Aquest diari ha intentat posar-se en contacte amb Crespin, que, de moment, ha declinat fer declaracions al respecte.