La samarreta del Nàstic lluirà el logo de Sorigué

El club ha presentat la elàstica que s'utilitzarà als darrers dos partits de la temporada i durant la Lliga

Joan Alfons López
05 de juny del 2015
Actualitzat a les 2:32h
El logo de Sorigué se situarà a la part davatera i l'escut grana lluirà la paraula "Tarragona" a la part inferior.
El logo de Sorigué se situarà a la part davatera i l'escut grana lluirà la paraula "Tarragona" a la part inferior. | Joan Alfons López

D'esquerre a dreta, Josep Maria Andreu, Pol Bueso, Rayco i Lluís Villena (Sorigué). Foto: Joan Alfons López


Darrers passos del Nàstic 2014-2015 sobre la taula. Els grana jugaran diumenge 7 a les 12 del migdia i dimecres 10 a les 21.00 hores els que seran dos últims partits de la temporada actual contra el Real Oviedo, primer a Tarragona i després al Carlos Tartiere (ambdós televisats per Esport3). Amb motiu dels dos darrers partits i a tall de prèvia de la samarreta que lluirà l'equip la pròxima campanya a la Liga Adelante, el club ha anunciat que els duels contra els asturians es jugaran amb una samarreta amb el logo del patrocinador Sorigué a la part frontal: «serà gairebé igual que la de la pròxima temporada. Volem agrair l'aposta pel Nàstic en un moment difícil. Apostar a Segona és fàcil, a Segona B no tant», explicava el president Josep Maria Andreu a la sala de premsa del Nou Estadi. Lluís Villena, representant de Sorigué, s'ha mostrat totalment satisfet per la seva vinculació amb el Nàstic signada a finals de l'any passat: «ha estat una aposta rodona. Pensàvem que donaríem sort però quan les coses es fan bé, el més normal és aconseguir l'èxit».
 

Una de les 100 pilotes que els jugadors xutaran a les graderies el pròxim diumenge a les 11.50 hores (aproximadament). Foto: Joan Alfons López


Més enllà de lluir la samarreta amb el logo de Sorigué a la part frontal en el lloc del clàssic logo de Tarragona, el club ha preparat una sèrie d'actuacions especials de cara al darrer partit al Nou Estadi diumenge a les 12.00 hores. A partir de les 9.30 hores, la Federació de Penyes realitzarà un esmorzar popular amb entrepà i beguda fora de l'estadi. A les 11 hores, els «Nanos Petits» del Nàstic saludaran els presents junt amb el Ball de Diables dels Pallaressos i els Engrescats de Tarragona. No serà fins a les 11.30 hores quan el grup de música Cat Rock entri en acció sobre la gespa del camp. I quan faltin 10 minuts per les 12.00 hores, els futbolistes del Nàstic repartiran un total de 100 pilotes amb l'escut del club i el logo de Sorigué entre els espectadors. Durant el temps de descans també es realitzarà un reconeixement als voluntaris de Tarragona 2017 i s'anunciarà el guanyador de la campanya «Junts Commarca».
 

Josep Maria Andreu assegura que el club seguirà apostant per una política econòmica d'austeritat. Foto: Joan Alfons López


Tranquil·litat econòmica i esportiva
Josep Maria Andreu també ha parlat sobre les conseqüències de l'ascens en l'àmbit econòmic. Amb el nou repartiment dels drets televisius, la SAE podria rebre entre 4 i 4,5 milions d'euros a la Liga Adelante: «Des de diumenge passat, el Nàstic ha deixat de patir econòmicament», ha assegurat contundentment el màxim mandatari grana. Tot i això, «s'ha de continuar amb una política econòmica d'austeritat i màxima responsabilitat. Hem reduït el deute en 2 milions i afrontem el futur amb optimisme: en 3 o 4 anys podríem tenir el deute liquidat». En l'àmbit esportiu, el club apostarà per «mantenir el bloc de jugadors. Farem els reforços que els tècnics creguin convenients», explicava Andreu de recalcar que «Vicente seguirà: hi ha un acord verbal i és una persona de paraula».
 

El logo de Sorigué se situarà a la part davantera i l'escut grana lluirà la paraula Foto: Joan Alfons López


D'altra banda, el president ha assegurat que si d'ell depengués, no es jugaria la darrera eliminatòria entre els equips que ja han pujat a Segona Divisió: «jo no ho jugaria. Crec que els jugadors i els tècnics tampoc però som respectuosos amb la reglamentació de la Federació. Després d'haver pujat és una mica atípic però el matx ha de ser una festa». Com a darrera novetat, i a falta de conèixer més detalls de forma oficial, el club organitzarà un sopar de celebració de l'ascens el pròxim 19 de juny al Restaurante El Álamo on tots els aficionats que ho desitgin podran formar part.

No hi haurà canvi de gespa al Nou Estadi
Tot i que el primer equip s'ha exercitat avui dijous al camp de l'Avià, conjunt de Primera Catalana que competeix sobre gespa híbrida, el Nàstic no realitzarà el canvi del seu terreny de joc aquesta temporada. La manca de temps per aconseguir un terreny de joc òptim per a l'inici de lliga a la Liga Adelante (previst pel 15 d'agost) han obligat els grana a endarrir una temporada més aquesta decisió. El que sí portarà a terme l'entitat és un tractament especial per l'actual gespa amb l'objectiu que aguanti fins al final de la pròxima campanya.