L'impactant vídeo que denuncia el tracte que pateixen els animals al món de la publicitat

Redacció
04 de juny del 2015
Actualitzat a les 22:51h
990_1433434253video_animals
990_1433434253video_animals

La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha gravat un vídeo per donar a conèixer que s'amaga darrere l'ús d'animals al món de la publicitat, la televisió i el cinema.

La peça, titulada "El càsting més bèstia", comença amb una escena on es veuen diferents nens disfressats jugant, sense preocupacions. La imatge d'innocència dura poc. A continuació apareixen els seus pares i l'equip de rodatge els explica les condicions de gravació a les quals s'hauran de sotmetre els seus fills. "Potser el dia abans del rodatge no els donarem menjar" o "probablement els traurem les dents incisives" són algunes de les clàusules que els desgranen els encarregats del càsting.

La reacció dels pares no es fa esperar: tots ells es neguen rotundament a què els seus fills passin per aquest seguit de tràngols, que algun d'ells fins i tot considera denunciables. Doncs bé, a continuació el vídeo revela que aquestes són precisament les condicions que pateixen els animals utilitzats en el món audiovisual.

Amb aquest muntatge en forma d'experiment FAADA vol sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica i demana que se'n faci difusió.