La Paeria obre un nou període de zones blaves gratuïtes per a conductors sense infraccions

En total són 12 hores i mitja gratis d’aparcament | En tot l'any es pot gaudir de 50 hores anuals

Redacció
01 de juny del 2015
Actualitzat el 02 de juny a les 0:43h

Imatge d'arxiu d'una màquina de zona blava Foto: Arxiu


La Paeria posa en funcionament un nou període d’Hores Blaves per gaudir d’aparcament gratuït a Lleida. Els conductors que no hagin comès cap sanció municipal de circulació des de l’1 de març al 31 de maig podran obtenir, a partir d’avui, 1 de juny, 12 hores i mitja gratis d’aparcament, que se sumaran a les 12 hores i mitja gratuïtes atorgades el primer trimestre si tampoc van tenir cap infracció. En total, al llarg de l’any es podrà gaudir d’un màxim de 50 hores.

El tinent d’alcalde i responsable de Mobilitat, Joan Gómez, ha afirmat que l’objectiu és bonificar el bon comportament dels conductors amb aquestes hores d’aparcament gratuït i millorar la mobilitat a la ciutat perquè sigui més agradable, fàcil i segura.

Recàrrega de la targeta d’Hores Blaves

L’Ajuntament de Lleida atorga un màxim de 50h de parquímetre gratuït a l’any. La distribució de les hores es fa en quatre trimestres. Totes les persones que ja disposin de targeta no hauran d’expedir una de nova, només recarregar les noves hores. Per fer efectiva la recàrrega s’hauran de dirigir a les oficines d’Eyssa (plaça Blas Infante, núm.2)

Consulta si tens hores d'aparcament gratuïtes