Els Mossos investiguen l'incendi que ha destruït una de les casetes d'informació de l'estany d'Ivars

Tot indica que hauria estat intencionat

per ACN , Lleida, 31 de maig de 2015 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la caseta cremada Foto: ACN


Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes d'un incendi que ahir a nit va cremar completament una de les casetes d'informació de l'estany d'Ivars i Vila-Sana (Pla d'Urgell), concretament la de l'entrada per Ivars. Tot indica que el foc va ser intencionat, entre altres coses perquè la caseta no tenia connexió a la xarxa elèctrica que hagués pogut provocar un curtcircuit, segons ha explicat el director tècnic de l'estany, Toni Costa.


Dilluns es presentarà formalment la denúncia, es farà l'inventari i es demanarà que procedeixi al peritatge dels danys per passar-ho a l'asseguradora.Es tracta d'una caseta de 3x3 metres on s'hi guardaven cinc bicicletes per a lloguer, binocles, material d'informació divers i una petita nevera per a venda de begudes. Costa s'ha mostrat decebut perquè és el primer cop en 10 anys que l'estany pateix un acte vandàlic com aquest i ha assegurat que s'intentarà reposar la caseta i el material quan abans millor.
 

 

Participació