Ros demana als partits que es mullin sobre el cartipàs municipal

L'alcalde en funcions de Lleida demana que facin propostes i assegura que la seva oferta és oberta i que vol aprovar l'estructura de l'Ajuntament per unanimitat

À.Ll / ACN
30 de maig del 2015
Actualitzat el 31 de maig a les 2:21h
Ros, a l'Aplec del Caragol aquest dissabte
Ros, a l'Aplec del Caragol aquest dissabte | Estela Busoms

L'alcalde en funcions de Lleida, Àngel Ros, ha insistit avui que l'oferta de cartipàs que ha fet a l'oposició està oberta a les aportacions que facin els sis grups que han entrat a l'Ajuntament a banda del PSC. Ho ha dit després de la resposta crítica que ha rebut per part de la resta de partits, que reclamen negociar l'estructura del consistori. Àngel Ros serà investit amb tota probabilitat alcalde de Lleida com a cap de la llista més votada -amb 8 dels 27 regidors- i assegura que el seu objectiu és aprovar el cartipàs per unanimitat dels 7 grups de la Paeria.

Àngel Ros oferia ahir al matí a l'oposició la presidència i vicepresidència de les comissions informatives així com regidories de barri. La resta de grups, però, van censurar que Ros fes anuncis sense informar-los prèviament i amb una proposta que no els permet capacitat de decisió. Avui l'alcalde en funcions ha convidat els partits a presentar les seves propostes durant aquesta setmana.