Primeres crítiques contra Dolors López després del daltabaix electoral del PP

Les joventuts del partit posen en dubte el lideratge després dels mals resultats del 24-M | La cúpula de la formació demana fer una autocrítica "constructiva"

Àlvar Llobet
29 de maig del 2015
Actualitzat a les 11:39h
López i Sánchez-Camacho, en un acte de precampanya
López i Sánchez-Camacho, en un acte de precampanya | Àlvar Llobet

Les aigües no baixen calmades al PP de Lleida després de la bufetada electoral rebuda el passat diumenge. La caiguda de quatre regidors han provocat les primeres veus crítiques amb el lideratge del partit, que assumeix la responsabilitat en el daltabaix però que no ha mostrat cap intenció de dimitir. La líder del partit i candidata, Dolors López, ha admès que els resultats són dolents i que cal fer autocrítica, una postura que també assumeix el secretari general de la formació, Salvador Puy, que en la junta directiva d'aquest dimecres ha indicat que aquesta autocrítica s'ha des de la correcció i l'esperit constructiu.

Les paraules més dures contra la direcció de la formació lleidatana han vingut, però, per part del sector més jove, que sí han posat en dubte que sigui Dolors López l'encarregada de pilotar la nau popular en els propers anys després dels mals resultats electorals del 24-M.