La meitat dels «regidors fantasma» de Catalunya, a les Garrigues

Benito Jurado, de Mataró, ha estat escollit al Cogul, mentre que Lídia Aixalà, d'Arbeca, ho serà per Fulleda

per À.Ll, Lleida | 28 de maig de 2015 a les 18:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dos dels quatre candidats que formaven part de les llistes fantasma i que han sortit escollits com a regidors són de la comarca de les Garrigues. Un és del PSC i l'altre de CiU. Segons apunta "Som Garrigues", el candidat socialista al Cogul, Benito Jurado, ha sortit com a edil al municipi, si bé és una incògnita si acabarà ocupant la cadira de regidor. De fet, al municipi ningú no ha pogut localitzar el socialista, i confien que es presenti el 13 de juny en l'acte de constitució del nou consistori.

L'altra localitat on hi ha un regidor fantasma és a Fulleda, on la llista de CiU va presentar dos regidors fantasma. La candidatura va obtenir 9 vots, de manera que la candidata Lídia Aixalà, d'Arbeca i sense cap vinculació al municipi, ha estat escollida regidora.


Els altres dos pobles de Catalunya on les llistes fantasma han tingut representació són Prullans (la Cerdanya) i Sant Jaume de Frontanyà (el Berguedà).
 

 

Participació