Solsona, de carrer

El candidat de CiU a Mollerussa amplia la seva majoria absoluta a 11 regidors | L'ERC d'Engelbert Montalà s'enfila als 3 regidors i desbanca el PSC com a segona força al consistori

Àlvar Llobet
25 de maig del 2015
Actualitzat a la 13:51h
Marc Solsona celebrant la majoria absoluta
Marc Solsona celebrant la majoria absoluta | CiU Mollerussa

Marc Solsona no volia confiança ni eufòria abans de les eleccions malgrat que les sensacions apuntaven a una nova majoria absoluta. El resultat de les urnes, però, no deixa lloc al dubte. El candidat convergent tornarà a ser el primer edil amb una majoria que encara és més absoluta que la que tenia abans del 24-M. A Solsona l'han votat 515 persones més i ha aconseguit 11 regidors, un resultat que li dóna un mandat plàcid.

El segon partit de la capital del Pla d'Urgell serà ERC, que amb Engelbert Montalà al capdavant ha aconseguit arribar fins a la segona posició passant d'1 a 3 regidors. L'alcaldable republicà també ha sumat més de 500 vots respecte el 2011, una xifra que li ha servit per apartar al tercer lloc el PSC, que amb Teresa Ginestà ha perdut cabres i collars.

De 4 edils, els socialistes es queden amb 2, només per davant del PP, que ha mantingut el seu vot fidel i revalida la representació tot i perdre 191 sufragis. Qui no serà al proper plenari és Partit per Catalunya, de Joaquim Díez, ni Xavier Romera, que tot i la campanya que ha fet ha perdut vots respecte el 2011.
 

Consulta els resultats del 24-M a Mollerussa