Atraquen a punta de pistola una sucursal bancària de Seròs

Entre 3 i 4 individus que han aconseguit fugir amb un vehicle i que els Mossos d'Esquadra estan buscant per la zona

Imatge de la sucursal atacada aquest dilluns
Imatge de la sucursal atacada aquest dilluns | ACN
ACN
25 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:32h

Entre 3 i 4 individus han atracat aquest dilluns poc abans de les nou del matí una sucursal bancària a Seròs (Segrià). Ho han fet a punta de pistola i encarant-se directament amb els empleats del banc. Els Mossos d'Esquadra han desplegat el dispositiu 'gàbia' per mirar de localitzar-los per la zona ja que han aconseguit fugir amb un vehicle.

De moment, la policia no ha pogut precisar quina quantitat de diners haurien aconseguit robar de l'entitat ni si hi hauria ferits. Els mossos han obert una investigació per aclarir els fets i també saber del cert si les armes que han utilitzat els atracadors eren o no reals.

La Marisol Teixidó, veïna de Seròs, ha explicat que ha anat a treure diners al caixer cap a un quart de nou del matí i ha entrat després per canviar la llibreta. "Quan estava allà han entrat tres homes; un amb una retallada, un altre amb una pistola i l'altre amb una metralleta i han dit 'Esto es un atraco'". Teixidó ha dit que anaven amb la cara tapada i amb guants i que parlaven en castellà perfecte. Volien la caixa forta, ha explicat, però com trigava 10 minuts a obrir per seguretat, han agafat sobres amb diners que han trobat a les taules i han marxat.

Aquesta veïna de Seròs ha relatat que a ella l'han posat contra la paret amb la retallada a la panxa i que li han dit que s'estigués quieta que no li passaria res. "Al moment no m'he espantat però després sí, perquè he vist que anava seriosament". Han ferit un dels treballadors, ha dit. "Li han pegat amb la culata de la metralleta al cap i quan era a terra li donaven cops de peu. Al que m'estava atenen li han dit que posés les mans sobre la taula", ha explicat.

L'alcalde de Seròs, Gabriel Pena, ha explicat que la persona ferida és el subdirector de la Caixa i que els atracadors han usat "bastanta violència". Aquesta sucursal, ha dit, la van atracar una altra vegada fa molts anys. "Es veu que un vehicle els esperava i han marxat cap als afores per un camí i segurament han anat a agafar l'autovia", ha dit.