Mor atropellat un jove de 18 anys quan creuava l'N-230 entre Torrefarrera i Rosselló

L'accident va passar cap a tres quarts d'onze de la nit i la víctima anava amb un grup d'amics

ACN
23 de maig del 2015
Actualitzat a les 18:00h
Imatge del lloc de l'accident
Imatge del lloc de l'accident | Estela Busoms

Un jove de 18 anys va morir aquest divendres a la nit atropellat quan creuava la carretera N-230 entre Torrefarrera i Rosselló (Segrià), al punt quilomètric 9,5. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, l'accident va passar cap a tres quarts d'onze quan un grup de joves anava caminant per l'N-230 d'un poble i l'altre, separats per uns escassos tres quilòmetres. Primer caminaven indegudament per la dreta i van decidir canviar de banda. Dos dels joves va ser els últims a creuar i a un d'ells el va envestir mortalment un cotxe. La víctima és Marvin V. Z., un veí de Torrefarrera d'origen equatorià.

La policia catalana assegura que el conductor del vehicle no va tenir cap responsabilitat en el sinistre. En l'accident van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM. La incidència va causar restriccions en tots dos sentits de la marxa fins la una de la matinada.

L'alcalde del municipi, Jordi Latorre, ja ha mostrat la seva mostra de condol a la família en un missatge al seu compte de Facebook.