Dimecres, míting de final de campanya d'ERC-Avancem al Principal

Redacció
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 0:59h
Alguns dels candidats d'ERC
Alguns dels candidats d'ERC | ERC

ERC-Avancem a l'alcaldia de Lleida farà dimecres 20 l'acte de final de campanya al Teatre Principal de Lleida a les vuit del vespre. El cap de llista de la candidatura, Carles Vega, tancarà l'acte amb un míting que s'ha plantejat en clau comarcal amb l'objectiu de reflectir la importància que tenen per a la candidatura republicana a la capital del Segrià els municipis del seu entorn.

L'acte comptarà amb la presentació de Gemma Espigares, número 9 d'ERC-Avancem a Lleida. El torn de parlaments començarà amb Susana Roca, portaveu d'Avancem a Lleida, una formació que es presenta juntament amb ERC a la capital. Tot seguit prendran la paraula Miquel Serra, alcaldable d'ERC a Alcarràs; Teresa Malla, alcaldable d'ERC a Almenar; Gabriel Pena, alcaldable d'ERC a Seròs; i Neus Ramonet, alcaldable d'ERC a Alpicat.
L'últim míting serà el de Carles Vega, alcaldable a la Paeria, que explicarà la necessitat de canvi a la ciutat de Lleida, després de quatre anys d'una Paeria amb només tres forces polítiques i una oposició que no ha fiscalitzat el Govern.
 
L'esquerra útil
Un dels objectius del míting final serà mobilitzar el vot dels indecisos a favor de la formació republicana i fins i tot el de la gent que en un primer moment hauria votat una altra força d'esquerres. De fet, la candidatura de Carles Vega es postula com el partit d'esquerres majoritari, amb més possibilitats d'entrar amb força a la Paeria i de capitanejar el canvi de Govern i de model de ciutat. Per això un dels eslògans de campanya d'ERC-Avancem a Lleida és 'Som l'esquerra útil'.
 
Lleida i el seu entorn
La decisió de fer un míting comarcal, un model poc habitual en campanyes electorals municipals, respon a l'interès de la llista d'ERC-Avancem a Lleida de tenir en compte els municipis del voltant a l'hora de planificar el model de la nova Lleida. En aquest sentit, una de les prioritats de Vega si té responsabilitat de Govern és fer un Pla de Mobilitat que inclogui la revisió de la concessió del servei d'autobús urbà, però també la millora de les connexions amb els pobles de l'entorn.