Camacho anuncia que tots els regidors del PP demanaran als seus ajuntaments que retirin les estelades

La presidenta del PP català reitera les crítiques a C's qualificant-lo de "partit de màrqueting"

Sánchez-Camacho ha donat suport avui a Dolors López
Sánchez-Camacho ha donat suport avui a Dolors López | ACN
Lleida
16 de maig del 2015
Actualitzat el 17 de maig a la 1:08h

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat des de Lleida que dilluns els 479 regidors del seu partit a Catalunya faran una petició expressa als seus ajuntaments perquè es retirin les estelades dels edificis consistorials, i dels "llocs oficials pagats pels impostos dels catalans". Camacho ha tornat a dirigir el gruix de les crítiques cap a Ciutadans, formació que ha qualificat de "partit de màrqueting i de televisió, que no té ni programa, ni bases sòlides, ni principis".

La líder del PP català ha fet costat aquest dissabte a la candidata de Lleida, Dolors López, amb qui ha fet campanya pel mercat setmanal del Barris Nord. El PPC s'ha proposat fer tot el possible per fer complir la resolució de la Junta Electoral i per això la seva presidenta demanarà avui mateix a tots els regidors del seu partit que dilluns presentin un requeriment als alcaldes de les seves poblacions perquè "despengin les estelades dels ajuntaments, col·legis, centres públics i edificis oficials". 

Just després de fer aquest anunci, Camacho ha afegit que "nosaltres volem fer una campanya constructiva, no una campanya independentista, ni una campanya de Convergència i Esquerra que l'únic que volen és el procés separatista i creuen que solucionen els problemes amb les estelades". "Volem una campanya positiva i que es resolguin els problemes dels lleidatans, i aquest és el vot del PP; el vot de Convergència i Esquerra és el vot de l'estelada i del procés separatista, el nostre és el vot per crear llocs de treball, per ajudar el sector agrari, per ajudar les famílies, el vot per treure Lleida, Catalunya i Espanya de la crisi", ha reblat.

Ciutadans, al punt de mira

La lider dels populars catalans ha atacat els partits sobiranistes però també ha dirigit dures crítiques cap a Ciutadans. Per Camacho, el partit d'Albert Rivera no és més que una de les propostes "demagògiques i populistes" que han sorgit darrerament. "Ciutadans no és cap partit nou a Catalunya, és més del mateix, no ha aportat propostes per sortir de la crisi ni és un partit de regeneració democràtica", ha afirmat. En aquest sentit ha assegurat que Rivera no representa cap mena de regeneració perquè "no posa la mà al foc ni pels seus candidats, alguns d'ells ja imputats a les llistes, i molts d'ells que ja estan caient de les pròpies llistes de Ciutadans perquè no és un partit seriós ni sòlid, és un partit de màrqueting i de televisió, no té ni programa, ni bases sòlides ni principis".