Duran dóna per feta la infidelitat política entre CiU i ERC a les municipals

El líder d'Unió creu que els criteris de les formacions a molts municipis s'escapa de les línies traçades als despatxos de Barcelona

Àlvar Llobet
08 de maig del 2015
Actualitzat a les 19:41h
Duran i Lleida ha visitat Lleida aquest divendres
Duran i Lleida ha visitat Lleida aquest divendres | Àlvar Llobet

El president d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, ha donat per fer aquest divendres que CiU i ERC mantindran una infidelitat política si els interessos dels municipis així ho encaminen. En una visita a Lleida per donar suport al candidat de la federació, Toni Postius, Duran ha destacat que cada municipi és una realitat única i que els pactes es basteixen, sovint, amb criteris que s'escapen de l'alta política.

"Si tens una nòvia del PSC i tu ets de CiU és més fàcil que hi pugui haver un pacte. Aquestes coses compten als municipis petits" ha assegurat el polític democristià, que ha assegurat, a mode d'exemple, que "en els municipis on el rival sigui el PSC, pactarem amb ERC, i en els que el rival sigui ERC, pactarem amb el PSC".

El president d'Unió ha fet una defensa aferrissada del candidat de CiU a la ciutat, que ha posat com la solució als problemes de deutes que té la Paeria.