Marta Rovira i Joan Ignasi Elena fan un míting–vermut diumenge a Lleida

990_1431034700IMG_2067
990_1431034700IMG_2067
Redacció
08 de maig del 2015
Actualitzat a les 0:06h

Carles Vega, al centre de la imatge, el candidat d'ERC-Avancem a Lleida

 


Música en directe i un vermut de Festa Major a l’aire lliure. Així serà l’acte central i l’inici de campanya d’ERC-Avancem a Lleida, en plena celebració de les Festes de Maig. Els mítings els faran l’alcaldable, Carles Vega, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, i el coordinador general d’Avancem, Joan Ignasi Elena.
 
 El míting-vermut tindrà lloc diumenge a l’avinguda Blondel de Lleida, darrere l’Institut d’Estudis Ilerdencs i començarà amb els garrotins del grup La Violeta a dos quarts de dotze del matí. Tot seguit la número 9 de la llista lleidatana, Gemma Espigares, que farà de conductora de l’acte, presentarà els membres de la llista en una conversa informal damunt de l’escenari.

Un cop fetes les presentacions, serà el torn dels mítings de la secretària general d’ERC, Marta Rovira, el coordinador general d’Avancem, Joan Ignasi Elena, i el cap de llista per a l’Ajuntament de Lleida, Carles Vega. El candidat a Paer en Cap explicarà els eixos de la campanya, en què les polítiques socials i l’eix nacional seran indestriables.
 
 
Tornar amb força a la Paeria
Vega assegura que comença la campanya electoral amb molta il·lusió i amb el convenciment que ERC –que en aquestes eleccions es presenta juntament amb Avancem- tornarà a entrar a la Paeria amb força, ja que compta amb una llista molt diversa. L’alcaldable republicà creu que només ERC-Avancem és “l’esquerra útil” perquè és l’única que pot portar una majoria independentista a l’Ajuntament de Lleida.
 
 
Transparència i apoderament
Algunes de les propostes dels republicans per a aquesta campanya seran la transparència i el concepte d’apoderament de la ciutadania. Per a Vega és essencial, no només que els veïns i veïnes participin en la política municipal, sinó també que decideixin una part del pressupost i les inversions i se sentin coresponsables de la seva ciutat. Per això l’eslògan de campanya és “Amb tu, farem la Lleida que vols”, que s’uneix a l’eslògan de pre campanya Nova Lleida, Nou País.

D’altra banda, la candidatura de Lleida ha posat en marxa per a la campanya la pàgina web www.novalleida.cat i el número de whatsapp 619625389 per recollir els suggeriments de la ciutadania.