La Junta Electoral prohibeix a CiU de Tàrrega repartir els fulletons signats per l'alcaldessa

El PP havia presentat una denúncia aquest dijous | La federació assegura que no presentarà recurs tot i tenir oberta aquesta opció

Redacció
30 d'abril del 2015
Actualitzat a les 19:52h
Imtage del fulletó de CiU
Imtage del fulletó de CiU

La Junta Electoral de Zona de Cervera ha prohibit a CiU de Tàrrega a difondre més fulletons de propaganda amb el lema “La nostra feina, el futur de Tàrrega” després que el PP ho hagi denunciat pel fet que la candidata convergent, Rosa Maria Perelló, firmava en aquesta propaganda com a alcaldessa de Tàrrega. Aquests fulletons informaven sobre les obres i inversions executades pel consistori targarí durant aquesta legislatura. 

La resolució de la Junta Electoral requereix, en la seva acta emesa aquesta tarda, “a la Sra. Rosa Perelló i al partit Convergència i Unió (CiU), que s’abstinguin de difondre els fulletons objecte de denúncia, donat que van signats per la Sra. Perelló, figurant, juntament amb el seu nom, el càrrec ‘d’alcaldessa de Tàrrega’, induint a confusió en el sentit de fer pensar que es tracta d’una campanya promoguda des de l’Ajuntament, el que resulta prohibit expressament en el número 1º de l’article 50 de la LOREG”.
 
El candidat del PP a l’alcaldia de Tàrrega, Joan Pujal, ha manifestat la seva satisfacció per la resolució de la Junta Electoral de Zona de Cervera, indicant que “significa un toc d’atenció a l’estil de la senyora Perelló i de la formació de Convergència i Unió”. Fonts de la federació han destacat, però, que la resolució de la Junta Electoral no imposa cap sanció econòmica al seu partit, alhora que han indicat que no presentaran cap recurs tot i tenir aquesta opció.