Vilanova de l'Aguda

Montserrat Fornells: «Cal resoldre els problemes de cobertura a Vilanova de l'Aguda»

La candidata d'ERC creu que al seu municipi li falten naixements

per Redacció , Lleida, 29 d'abril de 2015 a les 09:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Montserrat Fornells, candidata d'ERC a Vilanova de l'Aguda

Els resultats de les municipals del 2007 i 2011 a Vilanova de l'Aguda

 

Montserrat Fornells, candidata d'ERC a Vilanova de l'Aguda Foto: ERC


- Tres propostes del seu programa electoral

- El manteniment i millora dels diferents camins municipals, que com a municipi agrícola i ramader són de gran importància tenir-los en bon estat.


- Intentar millorar i resoldre els problemes de cobertura d’Internet i Mòbil al municipi.

- Col·laborar amb les diferents entitats del municipi per ajudar-los a continuar realitzant les seves activitats.


Acabi les frases:

- Al meu municipi li falta... naixements i gent. En els últims anys hem patit una disminució important de població degut a la defunció de bastantes persones gran i també al fet que hi ha gent que marxa a viure fora per motius laborals. A més a més, tenim un envelliment de la població i pocs naixements.

- Al meu municipi li sobra... no li sobra res. Tot el que tenim, n’estem orgullosos de tenir-ho.

- La crisi s’ha acabat a la seva localitat?

- La crisi lamentablement encara no s’ha acabat. També val la pena dir, que un municipi petit com el nostre, agrícola i ramader, no s’ha patit tant fortament les conseqüències de la crisi com han patit altres pobles més grans o ciutats de l’entorn metropolità, és cert que encara estem patint alguns factors provocats per la crisi.

- La primera mesura que prendria si és escollida alcaldessa el 24 de maig

- Continuar amb les tasques que s’estan fent i vetllar per aconseguir complir el programa amb el qual ens presentem a les eleccions.

- Quantes legislatures creu que hauria de governar un alcalde?

- Crec que la cosa estaria entre 2 i 3 legislatures, entre 8 i 12 anys.  La xifra que considero òptima és 10 anys (dos legislatures de 5 anys), però com que aquí els mandats són de 4 anys, entre 2 i 3 són els que penso que hauria de governar un alcalde.

- Amb quin partit mai no pactaria?

- Als pobles no es pacta amb els partits, es pacta amb les persones. Sempre he estat una persona oberta i inclusiva. Al pobles petits, hi hagi qui hi hagi als ajuntaments, cal anar tots a una per treballar i servir al poble de la millor manera possible i aconseguir el màxim de coses pel benestar dels seus veïns. I si aquesta és la voluntat de les persones elegides, no veig el perquè no es pugui treballar plegats.

- L’aparició de les noves formacions és fruit de la poca autocrítica dels partits tradicionals?

- Sí, la falta d’autocrítica i les males formes d’alguns partits o polítics, ha comportat que apareguin noves formacions amb aires nous.

- És bo que la independència de Catalunya estigui present en aquestes eleccions?

- Evidentment que és bo. Com administració més propera al ciutadà és bo que és parli del tema. A més a més, en aquest procés, els ajuntaments hi tindran molt a dir i s’haurà d’estar a l’alçada de les circumstàncies. Caldrà estar al costat del que el poble decideixi i donant suport i recolzament al Parlament i al Govern per fer possible la voluntat dels ciutadans.
 

 

Participació