Una de cada tres candidatures de la comarca de les Garrigues és fantasma

El PSC, amb 13, encapçala el nombre de llistes irreals seguit del PP, que n'ha registrat 8

ACN / À.Ll
28 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:50h
Les llistes fantasma del PSC i del PP van apareixent a mesura que s'escruten les candidatures per les eleccions municipals. A la comarca de les Garrigues se n'han compatibilitzat un total de 23, 16 llistes més que al 2011, segons assegura la publicació Somgarrigues. D'aquesta manera una de cada tres candidatures d'aquesta comarca són d'aquest tipus.

A la comarca, el PSC -amb la marca blanca Candidatura de Progrés-, amb 13, torna a ser el partit que més 'llistes fantasma' presenta, seguit del PP, amb 8 i de CiU, amb 2. Alguns dels candidats són de Salou, Mataró, Esparreguera, Lleida o Sabadell, mentre en altres casos són de localitats de la mateixa comarca.  

Així, el PSC presenta 'llistes fantasma' a Aspa, Bellaguarda, Bovera, Fulleda, el Cogul, l'Espluga Calba, la Floresta, Granyena de les Garrigues, Juncosa de les Garrigues, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, i els Torms. A Tarrés, dos dels tres membres són de fora. Les del PP es troben a Aspa, Fulleda, el Cogul, la Floresta, Granyena, la Pobla de Cérvoles, Tarrés i els Torms. En el cas de CiU, ha presentat 'llistes fantasma ' a Fulleda.