Totes les llistes del PSC a la Noguera són fantasma menys la de Balaguer

El 90% de les candidatures socialistes a la comarca són falses | Una membre de l'executiva del PSC de Santa Coloma de Gramanet, Daniela Salgado, es presenta com a candidata per Cubells

Àlvar Llobet
28 d'abril del 2015
Actualitzat a les 14:49h
PSC
PSC | Martí Albesa

PSC Foto: Martí Albesa


El PSC ha presentat un total d'onze candidatures a la comarca de la Noguera, però un 90% són irreals. La formació socialista ha registrat deu llistes amb candidats que no tenen arrelament als municipis excepte a la capital, Balaguer, on el partit ha presentat una llista de gent de la ciutat encapçalada per Carlos Garcia. A la resta de llocs, totes són fantasma.

La majoria de municipis de la Noguera on els socialistes s'hi presenten amb la marca blanca Candidatura de Progrés compten amb un sol candidat. És el cas de Cabanabona, on el seu líder és Marcial Serrano Durán. A Alòs de Balaguer, la candidatura és per Francisco Jurado Pruna mentre que a Bellmunt, la candidata és Maria Teresa Revilla Sánchez.

La llista socialista de Foradada és per a Maria Ángeles Escandell Fernández, i a la Baronia de Rialb s'hi presenta Rafaela Antonia Moreno García. Per la seva banda, a Oliola els socialistes han col·locat Joan Francesc Baño Maldonado i a Tiurana, Miguel José Fernández Báez. A Vilanova de l'Aguda s'hi troba Francisco Jurado Lara.

Aquests pobles tenen un candidat, però a Cubells i a Ivars de Noguera, la candidatura socialista de Progrés compta amb set persones cadascuna, i cap d'elles del municipi. A Cubells, la llista és encapçalada per Daniela Salgado Hernández, socialista nascuda a Càceres i actual Secretaria d'Acció Sindical i Funció Pública del PSC de Santa Coloma de Gramenet. A Ivars, la llista la lidera Juan Rodríguez Martínez.