Situació de risc

El Lleida Esportiu cau contra el Vila-real B i perd el marge de punts respecte als equips que estan fora del play-off | L'equip encara els darrers partits de la temporada amb l'obligació de no perdre més punts

À.Ll
26 d'abril del 2015
Actualitzat a les 23:22h
El Lleida ha caigut al camp del Vila-real B
El Lleida ha caigut al camp del Vila-real B

El Lleida Esportiu ha desaprofitat aquest diumenge l'oportunitat de posar-se segon a la lliga en un partit que ha perdut 1 a 0 contra el Vila-real B. Els d'Idiakez han tornat a sumar una derrota que els fa perdre el coixí de punts que tenien respecte els equips de fora del play-off, i encaren la recta final de la temporada en una situació de risc gens imaginable fa tan sols poques setmanes.

La igualtat entre els dos equips ha dominat la primera part. Els dos equips han sortit amb voluntat de voler controlar la pilota i començar el joc des del darrera, la filosofia que les dues plantilles han defensat aquesta temporada. Les ocasions dels lleidatans eren respostes per un Vila-real B que ha tingut també oportunitats per obrir el marcador durant els primers 45 minuts. Marc Mateu ha intentat sorprendre Pau Torres amb una centrada xut que ha impactat al lateral de la xarxa al minut 19. Els d'Idiakez ho han intentat per mediació d'Osado, un dels davanters més actius que s'ha connectat bé durant alguns moments amb Nieto. La davantera lleidatana s'ha topat amb el porter Aitor, que ha evitat que el marcador s'inaugurés.

A la segona, els dos equips han seguit en la línia de voler tenir el control de l'esfèrica, tot i que ha estat el Vila-real B el que ha disposat de millors ocasions en els primers compassos de la represa. Fran Sol ha tingut l'1 a 0 a les seves botes després d'una vaselina que ha tocat el pal i ha sortit fora, però no s'ha tancat el Lleida, que ha buscat l'àrea rival amb Chupe i Chamorro. Un xut del pitxitxi de l'equip al minut 49 l'ha desviat in extremis el porter local, que amb l'ajuda d'un defensa ha desviat a córner.

El Lleida ho ha intentat amb internades per la banda, però les oportunitats no eren suficientment clares com per apostar per un gol blau. De fet, semblava que el matx se l'enduria qui marqués primer, i així ha estat; al minut 68, una centrada de Mateu l'ha rematat amb l'interior Fran Sol. A partir d'aquest instant, els lleidatans han jugat amb més cor que cap, i a la desesperada, els d'Idiakez han tingut l'empat als peus de Chamorro, que s'ha quedat sol davant d'Aitor, que s'ha anticipat al moviment del davanter, avui de nou sense anotar.