L'acusat de matar la noia de Tàrrega no té cap malaltia mental segons els forenses

Consideren que no té cap trastorn que li impedeixi ser conscient dels seus actes

per À.Ll / ACN, Lleida | 22 d'abril de 2015 a les 12:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'acusat durant el judici Foto: Laura Cortés


Els forenses han declarat aquest dimecres que l'acusat de la mort d'Alba Martí a Tàrrega l'octubre de 2013 que no pateix cap malaltia mental que li impedeixi ser conscient del que fa. En aquest sentit també s'ha referit el psiquiatra de l'acusat, que ha assegurat que el jove té un trastorn adaptatiu, però que sap el que fa.


En la seva declaració, De los Angeles Rosado va assegurar que no recorda l'episodi de l'apunyalament de la jove de 14 anys ja que estava "en estat de xoc".

Un jove "molt possessiu" segons els pares de la víctima


Per la seva banda, els pares de la nena han declarat aquest dimarts que la seva filla va deixar l'ara acusat, de llavors 18 anys, a finals de setembre perquè s'havia tornat molt possessiu i se sentia "desbordada". Han assegurat que consideraven que l'acusat era una persona normal i educada.

L'última setmana, però, "perseguia" la nena, ha explicat la mare de la víctima que ha negat tenir constància que el noi tingués cap problema psiquiàtric ni que prengués cap medicació, tal com asseguren els seus pares. "Si hagués sabut que tenia algun problema mental, no hagués deixat que s'acostés a la meva filla", ha dit la mare visiblement afectada.

 

Participació