Balaguer

Joan Maria Molins: «Balaguer ha de tenir enllaços amb les grans capitals. Ens sentim enganyats»

El candidat del PP de Balaguer considera que la que s'ha de promocionar el comerç local i diu que a la ciutat li sobra sectarisme

per À.Ll , Balaguer, 20 d'abril de 2015 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joan Maria Molins, candidat del PP a Balaguer

Consulta els resultats electorals del 2007 i 2011 a Balaguer

Joan Maria Molins, candidat del PP a Balaguer


- Tres propostes del seu programa electoral:


- Enllaços viaris amb les gran capitals. Els balaguerins ens sentim enganyats, ni autovia cap a Tàrrega ni modificacions consensuades per totes les forces polítiques del tren de la Pobla. Ni tan sols un acte de voluntat política.

- Transparència administrativa i política. Hem vist al llarg de la legislatura l’opacitat de l’Alcalde de Balaguer per informar a l’oposició de la seva tasca de govern.


- Promoció del comerç local. Balaguer no te indústria o la té molt petita, per tant cal promocionar d’una manera clara i diàfana el comerç de Balaguer.
 

Acabi les frases:

- Al meu municipi li falta... Gestió.

- Al meu municipi li sobra... Sectarisme.
 
- La crisi s’ha acabat a la seva localitat?

- No. Mentre tinguem una taxa d’atur al voltant del 20% no podem dir que hem arribat a la fi de la crisi, però, gràcies a les polítiques econòmiques del govern d’Espanya, estem en el bon camí per resoldre-la.
 
La primera mesura que prendria si és escollit alcalde el 24 de maig?

- Acabar amb les disputes entre l’Alcalde de la Ciutat i el personal de l’Ajuntament, dialogant i negociant amb el Comitè d’Empresa.
 
Quantes legislatures creu que hauria de governar un alcalde?

- No més de 2. 8 anys de mandat, crec que són suficients.
 
- Amb quin partit no pactaria mai?

- Temes municipals, amb tots. Temes polítics amb cap.
 
- L’aparició de les noves formacions és fruit de la poca autocrítica dels partits tradicionals?

- No, crec que no. Crec que són degudes a la mala comunicació que hem tingut. Al Partit Popular no hem sabut explicar clarament el per què de les nostres actuacions, especialment les econòmiques.
 
- És bo que la independència de Catalunya estigui present en aquestes eleccions?

- Rotundament: NO. Els ajuntaments no són parlaments. Els ajuntaments són l’administració més propera al ciutadà i els que han de donar solució als seus problemes, no afegir-n’hi més.
 

 

Participació