Què fan aquest vespre a la TV?

El 'Menú Degustació' cuina amb Jordi Basté | El '30 minuts' emet el reportatge 'On són les abelles?' | 'Antena 3' estrena la pel·lícula 'Come, reza, ama'

Redacció
19 d'abril del 2015
Actualitzat a les 20:10h
Imatge de la pel·lícula 'Come, reza, ama' que emet Antena3
Imatge de la pel·lícula 'Come, reza, ama' que emet Antena3

Imatge de la pel·lícula 'Come, reza, ama' que emet Antena3


Els diumenges són dies en els quals la televisió ens ofereix alguns dels programes d'actualitat més interessants de la setmana.

Un dels programes destacats de TV3 és "Menú Degustació" (20.25 h.), que en aquest capítol cuinen amb el periodista Jordi Basté. Després del Telenotícies vespre, el programa "30 minuts" (21.55 h.) emetrà el reportatge "On són les abelles?" sobre la desaparició en massa dels ruscos als nostres països.

Seguidament "El Mur" (22.40 h.), de Santi Millán, torna amb un altre capítol nou, en el qual els participants aprendran la tècnica de carrera i rebran les primeres pautes d'alimentació.

A les 21.30 h. el programa "Salvados" de La Sexta, dirigit i presentat per Jordi Évole, parla amb Yanis Varoufakis, ministre d'economia grec. Al voltant de les 22.30 h., Ana Pastor i el seu equip d'"El Objetivo" centra el focus en els funcionaris honestos i incorruptibles.

Cuatro, per la seva banda, emet el segon programa de la nova temporada de "Viajando con Chester" (21.30 h.) presentat per Pepa Bueno i entrevistarà a Willy Toledo, Ana Belén i Víctor Manuel. La pel·lícula de TV1 és "Pompeya" (22.05 h.), mentre que la d'Antena 3 és "Come, reza, ama" (22.10 h.).